Vad ingår i en flyttstädning?

Vad ingår i en flyttstädning?

Vad ingår i en flyttstädning? När det gäller att flytta från en bostad, är det avgörande, att se till att den lämnas ren, och välstädad. Städfirma Sverige erbjuder professionella städtjänster, för att underlätta denna städning, för dig. Men vad ingår egentligen i en flyttstädning hos Städfirma Sverige? Låt oss fördjupa oss i detaljerna.

När du anlitar vår städfirma, för en flyttstädning ingår en noggrann rengöring av hela bostaden. Det innefattar dammsugning, och våttorkning av alla golv, rengöring av fönster, avtorkning av alla ytor, och rengöring av kök, och badrum. Eftersom vi ser till, att bostaden lämnas i toppskick inför nästa hyresgäst, eller ägare.

Vårt mål är att göra din flytt, så smidig, och enkel som möjligt, för dig genom att erbjuda en professionell, och pålitlig städtjänst. Dessutom med vår erfarenhet, och städexpertis, kan du känna dig trygg med att din bostad, kommer att vara skinande ren efter vår flyttstädning.

 

Grundlig städning av alla rum

Eftersom en av nyckelaspekterna med en flyttstädning, är noggrann städning av alla rum i fastigheten. Detta inkluderar dammtorkning, dammsugning, och moppning av golv, putsning av fönster, avtorkning av ytor, och avkalkning av ytor i badrum.

 

Köket

Köket är ofta ett av de mest använda områdena i ett hem, och kan kräva extra uppmärksamhet, vid en flyttstädning. Eftersom Städfirma Sverige rengör bänkskivor, skåp, vitvaror, och diskbänk, för att säkerställa, att köket lämnas gnistrande rent.

 

Badrum

Badrum kan hysa bakterier, så det är viktigt att se till, att de är noggrant rengjorda, under en flyttstädning. Dessutom kommer Städfirma Sverige, att rengöra,  toalett, handfat, dusch, badkar, och kakel för att göra badrummet fräscht, och hygieniskt.

 

Golv

En annan viktig aspekt av en flyttstädning är golvvård. Städfirma Sverige kommer att dammsuga, och moppa golv, för att säkerställa att golven blir rena.

 

Tillägg

Beroende på dina städbehov, kan Städfirma Sverige även tillhandahålla tilläggstjänster som förråd, fönstertvätt av inglasade uterum, och andra biytor, som en del av flyttstädpaketet. Avslutningsvis innehåller en flyttstädning.

Med Städfirma Sverige, en omfattande städning av alla rum, köksstädning, badrumssanering, golvvård, och tilläggstjänster. Som skräddarsys efter dina önskemål. Genom att anförtro Städfirma Sverige, ditt städbehov, kan du vara säker på att din bostad, lämnas välstädad, och redo för nästa ägare.

 

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri offert, på din städning med Städfirma Sverige

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.